Tuin- en landschapsarchitect

Als tuin- en landschapsarchitect is Studio Siebers specialist in het hogere segment. Wij werken aan verschillende tuinprojecten en krijgen te maken met tuinen die zo groot zijn dat ze een landschap vormen. Of buitenruimtes die veel meer zijn dan een tuin. Een park of ander groen stadsdeel bijvoorbeeld. Voor al deze mooie opdrachten zijn we enorm blij met onze tuin- en landschapsarchitect in het Studio Siebers team.

Strak of landelijk

Tuinarchitect moderne tuinen

Ons team is zo samengesteld dat ervaren, verdiende strepen en frisse out-of-the-box denkers elkaar stimuleren en in balans houden. De tuinarchitecten ‘doen’ moderne tuinen op die manier leunend op jarenlange ervaring. Dat maakt de kwaliteit duurzaam en het tuinontwerp tijdloos. We hebben dan ook geen speciale tuinarchitect voor landelijke tuinen of juist voor de moderne strakke stijl. In de samenwerking halen we het beste uit beide werelden. Met klantwensen en toekomstbestendige kwaliteit haarscherp op het vizier voorzien we iedere tuin of buitenruimte van onze karakteristieke Siebers Fingerprint.

Buitenruimtes

High-end tuinprojecten

Tuinprojecten zijn niet altijd tuinen. Wij hebben het dan over buitenruimtes. Want een tuin-en landschapsarchitect richt ook bedrijfstuinen of een (deel van een) onbebouwd plangebied in. Dat zijn bijvoorbeeld recreatieterreinen, openbare ruimtes of plantsoenen. Denk aan een skatepark of de groene inrichting van een bedrijventerrein of campus. De ruimte om een station of ziekenhuis, functioneel, stijlvol en passend in de omgeving. Ook hier is duurzame kwaliteit een belangrijk aandachtspunt. Met een grondige aanpak waarin de analyse van gebruikerswensen en omgeving leidend is, komt onze tuin- en landschapsarchitect tot een ontwerp dat lange tijd actueel en mooi blijft.

In het echt

Inspiratie van onze tuinarchitect

Buitenruimtes inrichten zijn vaak lastiger dan tuinen. Meer ruimte is meer mogelijkheden en dus ook meer keuzes. Wat is mooi en wat past in de omgeving? Krijg een indruk van de tuinprojecten die wij mochten ontwerpen en uitvoeren in ons portfolio. Onze stem of mening even horen? Bel gerust. De tuin- en landschapsarchitecten van Studio Siebers geven je graag een eerste indruk en denken met je mee.