Onze werk- en denkplek

Veel licht en een heerlijk uitzicht. Dat zijn de beste aspecten van het pand in het Brabantse dorpje De Mortel, dat Studio Siebers heet. Kijken naar planten en groen landschap stimuleert hersenactiviteit. Niet gek dat we barsten van de inspiratie. En de minimalistische inrichting laat genoeg ruimte voor onze ideeën.

Missie

Wij willen een buitenruimte neerzetten in haar volle potentieel.

Zodat de eigenaren hun hele eigen leefstijl tot buiten kunnen doortrekken. Of in zakelijke omgeving buiten al indruk kunnen maken op bezoekers. Een analyse legt de mogelijkheden bloot. Dan passen we wensen, omgeving, materialen en smaak in elkaar. Een leuk proces waarbij we overal over nadenken. En van papier tot realiteit? Laat ons maar. We nemen alles uit handen en hoofden.

Team

Wij zijn Studio Siebers

Vakmensen op het gebied van high-end design, buiten en ruimte. Met inzicht in klantwensen en kennis van tools, materialen en technieken. We kennen de trends en mixen ze met tijdloos stijlgevoel. We vinden die balans in het designproces, met elkaar. Want dit team is een bewuste samenstelling van tientallen jaren ervaring en nieuw talent. We kijken graag naar buiten. Door het raam van jouw wensen en onze expertise zien we jouw buitenruimte vorm krijgen. Zodat je zelf straks ook kunt genieten van het uitzicht.

Ontwerper • Creatie

Jens Renders

Ontwerper • Creatie

Niels Landsbergen

Administrateur

Mirjam Jansen

Social media • Design

Suzanne Vermulst

Eigenaar

Koen Siebers

Ontwerper • Creatie

Wendy Arts

Samenwerking

Groeien als kernwaarde

Dat is metaforisch met oog op ons product, maar we trekken dit breder. Om ons werk, onze kwaliteit én onze studio in de lengte en de breedte te laten groeien, zoeken we partners. Samenwerkingen met andere talenten onder de architecten. Graag zouden we samen, vanuit liefde voor het vak een compleet project neerzetten waarmee we elkaars werk naar het volgende level te tillen.