Siebers Tuinprojecten

Wij maken het echt

Een buitenruimte is een plek waarvandaan je uitgerust, opgeladen en geïnspireerd weer terug naar binnen gaat. Tenminste, als het weer meewerkt en als je Siebers Tuinprojecten inschakelt voor tuinaanleg en onderhoud. Wij weten high-end designs te vertalen naar luxe buitenruimtes en deze letterlijk tot leven te brengen. Daarom werken we alleen met kwaliteitsmaterialen en professionele partners. Of het nu gaat om een visitekaartje voor je bedrijf of een beschutte plek waar de kinderen kunnen spelen, wij maken het. Echt.

Zorgenvrij proces

Aanleg

Als je kiest voor de aanleg van een tuin of buitenruimte, kies je voor een omvangrijk proces. Wij vinden dat het wel een leuk proces hoort te zijn en daarom nemen we zoveel mogelijk stressfactoren en zorgen bij je weg. Met het eindresultaat tot in de details scherp voor ogen maken we een plan van aanpak. De uitvoering gebeurt gedisciplineerd volgens dat plan. We nemen al het werk uit handen, communiceren met alle betrokken partijen en zorgen dat je goed geïnformeerd bent. Nog voordat er vragen ontstaan. Zo kan je toekijken met een -steeds breder wordende- glimlach.

Puur ontspannen

Onderhoud

Na aanleg van de tuin of buitenruimte blijven de levende materialen in beweging. Dat betekent dat niet alles vanzelf mooi blijft. Gevallen bladeren, een uitschietende haag of groene aanslag: allemaal bronnen van ergernis. Geen punt als je groene vingers, kennis van planten en zeeën van tijd hebt. Voor wie dat niet heeft, houden we de tuin bij. Alles blijft mooi, gezond en netjes. Zo hoef jij alleen te genieten van het uitzicht, de barbecue of van het zonnetje. Daar was de tuin toch voor bedoeld?

Inspiratie

Dit is wat we maken

Een indruk van de tuinaanleg en onderhoud projecten die we al achter de rug hebben. Van dakterras, dorps- of parktuin tot hectares aan bedrijfstuinen.

Meer inspiratie
Team

Wij zijn Siebers Tuinprojecten

Contact

Met Siebers Tuinprojecten komt een tuinontwerp tot leven

Tussen high-end ontwerp en high-end genieten zijn wij de schakel.  Van beeld tot realiteit met een goede planning, voorbereiding en een nauwkeurige uitvoering. Om niets aan het toeval over te laten is goed contact met alle partijen doorslaggevend.

Dat begint hier. We horen graag van je!

Siebers Tuinprojecten

Renseweg 52
5425 PE De Mortel NB
Netherlands

0492 780 160
info@sieberstuinprojecten.nl

Er is geen naam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen woonplaats ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.