Pro’s in exclusieve tuinen

Exclusieve tuinen zetten wij neer in het volle potentieel. Met een team dat bakken ervaring met nieuwe en frisse opvattingen combineert, onderscheiden we ons op drie belangrijke punten: een uitgebreide analyse voorafgaand, een toekomstproof basisontwerp en maximaal ontzorgend bij exclusieve tuinaanleg.

Analyse

Voor exclusieve tuinen: eerst denken dan doen

Een exclusief tuinontwerp maak je niet uit de losse pols. Onze aanpak start met een diepgaande analyse. De tuin, de omgeving en het pand waar de tuin bij hoort worden grondig bekeken en uitgemeten. Natuurlijk voelen we de toekomstige tuingebruikers ook uitgebreid aan de tand. Hoe zie je jouw luxe tuin? Wat vind jij mooi? Waar moet het aan voldoen en welke activiteiten vinden er straks in de tuin of buitenruimte plaats? Kortom, we bespreken uitgebreid waar jouw exclusieve tuin aan moet voldoen.

Ontwerp

Toekomstproof en exclusief tuinontwerp

Een exclusief tuinontwerp is de smaak van de opdrachtgever vertaald naar een indeling, passende beplanting en hoogwaardige materialen. Denk aan hout, tegelwerk en stijlvol tuinmeubilair. Het totaalplaatje is een luxe tuin: stijlvol en voorzien van die unieke Siebers fingerprint. Dat hoeft niet te betekenen dat het na enkele jaren weer gedateerd is. Door die uitgebreide analyse ontstaat er een basisontwerp waarbij de grote elementen doordacht gepositioneerd worden. Is er na enkele jaren behoefte aan verandering? Wat aanpassingen in de beplanting geven de tuin weer een frisse look, want de rest is nog helemaal up-to-date.

Realisatie

Exclusieve tuinaanleg

Als het exclusieve tuinontwerp klaar is, zorgen wij dat het plaatje klopt met de realiteit. Door een goede begeleiding van de uitvoerende partij. Wij zijn er ook voor de coördinatie, planning en communicatie. En samen met Siebers Tuinprojecten, specialist in exclusieve tuinaanleg, kunnen we ook de uitvoering voor onze rekening nemen. Vooruitdenken en proactieve communicatie maakt het voor jou als opdrachtgever een zorgenvrij proces. Je kunt ontspannen genieten bij de totstandkoming van het nieuwe uitzicht. Een unieke, eigen, exclusieve tuin of buitenruimte.

Inspiratie

Deze exclusieve tuinen maakten wij

Heb je al een beeld bij jouw luxe tuin? De tuinen en buitenruimtes van Studio Siebers lopen uiteen van dakterras tot dorpstuin en zelfs enorme oppervlaktes aan bedrijfstuinen. Doe ideeën op en zie hoe we verschillende smaken wisten te vertalen naar een exclusieve tuinen en buitenruimtes.