Onze werk- en denkplek

Veel licht en een heerlijk uitzicht. Dat zijn de beste aspecten van het pand in het Brabantse dorpje De Mortel, dat Studio Siebers heet. Kijken naar planten en groen landschap stimuleert hersenactiviteit. Niet gek dat we barsten van de inspiratie. En de minimalistische inrichting laat genoeg ruimte voor onze ideeën.

Missie

Wij willen een buitenruimte neerzetten in haar volle potentieel.

Zodat de eigenaren hun hele eigen leefstijl tot buiten kunnen doortrekken. Of in zakelijke omgeving buiten al indruk kunnen maken op bezoekers. Een analyse legt de mogelijkheden bloot. Dan passen we wensen, omgeving, materialen en smaak in elkaar. Een leuk proces waarbij we overal over nadenken. En van papier tot realiteit? Laat ons maar. We nemen alles uit handen en hoofden.

Samenwerking

Groeien als kernwaarde

Dat is metaforisch met oog op ons product, maar we trekken dit breder. Om ons werk, onze kwaliteit én onze studio in de lengte en de breedte te laten groeien, zoeken we partners. Samenwerkingen met andere talenten onder de architecten. Graag zouden we samen, vanuit liefde voor het vak een compleet project neerzetten waarmee we elkaars werk naar het volgende level te tillen.