We staan erom bekend

Alles dat wij doen is ergens op gebaseerd. Op een analyse van de wensen, van de omgeving, de stand van de zon of van de ruimte zelf. Ons systeem zorgt dat alles aan bod komt en dat we niets aan het toeval overlaten. Of je moet dat willen natuurlijk.

Neem contact op voor meer vragen!

Design

Dat is wat we doen

Bij Studio Siebers draait alles om high-end design van luxe tuinen en buitenruimtes.

Dat doen we met een kundig team, in vijf fases.

Analyse

De behoeften van de gebruikers staan centraal.

Verder onderwerpen we de ruimte en de omgeving aan een grondige analyse. Een fikse vragenlijst, een digitale inmeting, een zon-schaduwanalyse en een uitgebreid persoonlijk gesprek.

De puzzel

Alle stukjes passen we in elkaar.

Uiteenlopende wensen van alle gebruikers. Of het nu een plekje in de zon, privacy, schaduw, recreatie of parkeerplaatsen zijn, stijl is een vast element.

De basis

Een toekomstproof fundering wordt gelegd.

Alle grote elementen krijgen een plek. Wat moet waar en waarom. We leggen het vast in een voorlopig ontwerp, zodat we door kunnen naar de details in de finetuning.

De bouwstenen

De materialen en de beplanting worden in overleg gekozen.

Mooi en praktisch vinden elkaar zoals onze kennis, ervaring en eigentijdse benadering elkaar ook altijd vinden. Het zijn de laatste ingrediënten voor het definitieve ontwerp.

De looks

Zo komt het eruit te zien.

Je beseft dat een droom werkelijkheid wordt terwijl je een digitale wandeling door de tuin of buitenruimte maakt.

Realisatie

Van papier naar realiteit

Lijnen, kleuren en structuren omzetten in tastbare elementen. Precies op de manier dat de ontwerper het bedoeld heeft. Dat vraagt om kennis, inzicht, techniek en mankracht. Wij hebben dit allemaal in huis met Siebers Tuinprojecten.

Kijk maar